Miss in my engine

View previous topic View next topic Go down

Miss in my engine

Post by Guest on Mon May 10, 2010 1:02 pm

My engine is missing in between 55 mph ad 60 mph. I have high performance coils. Could one be gone out?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Miss in my engine

Post by TERRY PHINNEY on Mon May 10, 2010 1:48 pm

That could be it! also water is sometimes a problem, washed under the hood lately?
avatar
TERRY PHINNEY
6 Cylinder
6 Cylinder

Male Number of posts : 86
Age : 44
Humor : 60% of the time, it works every time!!
My Name: : Terry Phinneya.k.a Uncle T-Bo
My Ride/Rides: : 2000 Mustang GT Springtime Ed. Silver
Mods: : 3/4 inch lowwppinn cam,lol

View user profile

Back to top Go down

Re: Miss in my engine

Post by BraMas on Mon May 10, 2010 3:33 pm

sneaky wrote:My engine is missing in between 55 mph ad 60 mph. I have high performance coils. Could one be gone out?
More info needed. What year car are we talking about? Have you changed your fuel filter lately?
Is your car stock? I hope it is very highly modified other wise you wasted your $ on aftermarket coils

_________________
Let me know if you want parts Powder Coated
avatar
BraMas
Admin

Male Number of posts : 1533
Age : 94
My Name: : Tim

View user profile

Back to top Go down

Re: Miss in my engine

Post by Guest on Mon May 10, 2010 10:30 pm

TERRY PHINNEY wrote:That could be it! also water is sometimes a problem, washed under the hood lately?
No I haven't washed under the hood lately. Thanks for your answer though. If one of them is out how can I check to see which one it is?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Miss in my engine

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum